Go Back

Salade met aardbei en geitenkaas

Gang Hoofdgerecht
Porties 2

Ingrediƫnten

  • 2 handjes veldsla
  • 2 handjes verse spinazie
  • 1 hand aardbeien
  • 1/2 komkommer
  • 1 handje gemengde noten ongezouten
  • 70 gr parmaham
  • 100 gr geitenkaas
  • 3 takjes verse basilicum
  • 2 eetl olijfolie extra vierge
  • 2 eetl balsamicoazijn
  • peper

Zo maak je het

  1. Rooster de noten even in een koekenpan en laat afkoelen.

  2. Snij de spinazie grof en verdeel met de veldsla over twee borden.

  3. Snij de aardbeien in kwarten en de komkommer in stukjes. Verkruimel de geitenkaas en scheur de parmaham in stukken. Snij hele fijne reepjes van de basilicum. Verdeel alle ingrediƫnten, inclusief de noten, over de salade.

  4. Meng de olie, de azijn en wat peper tot een dressing en verdeel ook over de salade.