Pasta met zalm

_mg_0677

Dit gerecht maakte ik al een hele tijd geleden, maar stond de hele tijd “in de wacht”. Ik kon geen introductietekstje verzinnen bij dit gerechtje, behalve dan dat je het maar gewoon moet maken omdat het hartstikke lekker is! Dus dit keer even geen onzinverhaal, maar gewoon het recept.

Wat heb je nodig? Voor 2 personen
150 gr pasta
200 gr gerookte zalm
bosuitjes
1 rode ui
2 teentjes knoflook
150 ml kookroom
verse peterselie
verse basilicum
zout & peper

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de ui in halve ringen en pers de knoflook fijn. Snij ondertussen de zalm in reepjes en de bosui in ringetjes. Hak een handje verse peterselie en basilicum fijn. Bak de ui en knoflook even aan in een pan. Voeg dan de zalm en bosui toe en bak dit heel kort mee. Voeg dan de kookroom en verse kruiden toe en laat dit even pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Giet de pasta af en roer de pasta door de saus. Maak af met wat verse peterselie.

_mg_0672_mg_0674Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *